Goodnews.ua


Експерти пояснили, як Україна втратила ще 5 мільярдів

Март 06
15:59 2017

У зв’язку з тим, що санкції проти одного з соратників колишнього президента України Віктора Януковича Іванющенка Юрія були зняті, Україна при цьому втрачає більш ніж 5.4 мільярда гривень. Про це у понеділок, 6-го березня, повідомляє Центр протидії корупції.

«Генеральна прокуратура України почала відкривати кримінальні справи проти Іванющенка лише після того, як ми вказали на злочини, які потрібно розслідувати. Злочини Юри Єнакієвського мають бути розслідувані. Саме такі кроки мали б показати європейцям, що ми готові до боротьби з корупційною злочинністю. Саме це показало б, що санкції потрібно зберігати», – зазначила представник Центру протидії корупції Каленюк Дарина, коментуючи скасування санкцій проти Іванющенка.

В той самий час вона наголосила, що через бездіяльність певних посадових осіб Генеральної прокуратури, а саме, заступника генпрокурора Юрія Столярчука, кримінальне провадження було закрите, і як наслідок було знято і санкції, оскільки для їхнього подальшого існування підстав не було. За даними ЦПК, на рахунках Іванющенка було заарештовано більше 200 мільйонів американських доларів, які були фактично втрачені для України через зняття санкцій.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Удар по Дніпропетровщині: 6-річний хлопчик із Сенельникового залишився круглим сиротою

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua