Goodnews.ua


ЗАЗ “Ладога” — незвичайне поєднання BAЗ 2110 і ЗАЗ «Славута»

Июль 21
20:00 2018

Передбачалося, що дана модель постане перед російським і українським споживачем вже в 2002 році.

Вперше автомобіль був запропонований увазі московських споживачів в серпні 2001 року на автомобільній виставці МИМС. Складання автомобілів «Ладога» повинна була здійснюватися в Санкт-Петербурзі на оборонному підприємстві, — пише Автосвіт.

«Славута» виступила в якості донора моделі. Проте велика кількість елементів автомобіля все ж довелося оновити: системи двигуна, зовнішній вигляд кузова і т.д. Враховуючи те, що спільне виробництво «Ладоги» не тільки перспективно, але і служить меті локалізації його збірки, заздалегідь планувалося використання великої кількості комплектуючих російського виробництва.

В оновленій «Славуті» основним відмітним елементом виступили фари від ВАЗ-2110. Наслідком використання нових фар стала зміна цілого ряду деталей крил, капота, переднього бампера. Це спричинило за собою необхідність нових стилістичних рішень для заднього бампера, накладки порога, облицювання радіатора і т.п.

Також даний автомобіль був укомплектований двигуном 1.3 МРІ, які мають 1.3 літра (70 к.с.) робочого об’єму і розподілене уприскування. Примірник був виставлений як експонат на МИМС-2001, але далі цього справі не судилося просунутися.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Аграриям в Украине будут компенсировать стоимость купленной сельхозтехники

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua