Goodnews.ua


В Україні випустили нову унікальну машину (Відео)

Июль 21
21:01 2018

Завод комунальної техніки “Альфатекс” з Кременчука зібрав перший колісний навантажувач – модель Lovol FL956F.

Фронтальний навантажувач Lovol FL956F, зібраний на заводі комунальної техніки Альфатекс з Кременчука – це високопродуктивна машина забезпечує вирішення найскладніших завдань за рахунок короткого робочого циклу і ковша об’ємом від 3 м3 до 4,5м3. Конструктивні особливості дозволяють навантажувачу працювати на пересіченій місцевості, виробляючи операції з достатньою маневреністю.

Дизельний двигун WD10G (випускається за ліцензією STEYR – Австрія). Цей двигун об’ємом 9,72 літра, являє собою шестициліндровий рядний дизель з турбонаддувом потужністю 220 к.с. З витратою палива всього 194г/кВт*год.

Двигун WD10G, обладнаний спускним повітряним клапаном з електронним управлінням і нагнітачем (Wastegate), що визначає великий діапазон крутного моменту, електронною системою управляється робочий тиск в паливній системі і оптимізує здатність прискорення (прийомистість).

Вимкнення подачі повітря при зменшенні швидкості, наявність інтелектуального керуючого пристрою контролюючий повітряний і спускний клапан забезпечують високу економічність.

На двигуні WD10G встановлені різноманітні датчики: датчики температури і вологості навколишнього середовища і т.д., блок електронного керування забезпечує хорошу роботу двигуна в різних умовах (Наприклад, в високогірних районах і при різних температурах).

Дана серія двигунів відповідає екологічному стандарту Євро-2 – Євро 3.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Топовый полутяж UFC готов подраться за титул на родине чемпиона

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua