Goodnews.ua


В автопарку родини нардепа Добкіна – вісім елітних авто

Июнь 14
18:00 2018

Нардеп з “Опозиційного блоку” Дмитро Добкін придбав 29 відсотків акцій ТОВ “Ореола” компанія з управління активами”.

Про це йдеться у повідомленні про суттєві зміни в майновому стані в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. За акції нардеп заплатив 4 мільйони 329 тисяч 125 гривень.

Торік Дмитро Добкін отримав 184 203 гривень заробітної плати, 701 093 гривні становила спадщина, котру він отримав від батька. На банківських рахунках нардеп зберігає 9 535 доларів, 1 208 євро та 140 149 гривень. А от готівкою має 5 мільйонів 561 тисячу 925 гривень та 300 тисяч доларів.

Дмитро Добкін володіє акціями ПрАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” на загальну суму 5 мільйонів 234 тисяч 157 гривень та інвестиційним сертифікатом в “Пайовий венчурний недиверсифікований закритий інвестиційний фонд “Титул” вартістю 19 мільйонів 578 тисяч гривень.

У його власності автомобілі Toyota Land Cruiser, Lexus LX570 та водний засіб Bombardier Sea-Doo. Дружина нардепа їздить на Range Rover Supercharger. Крім того, у співвласності Дмитра Добкіна є автомобілі Daimler Chrysler, Porsche, Land Rover, Toyota FJ Cruiser, Mercedes-Benz.

Задекларував він 11 брендових годинників та карабін Heym, а в дружини є вісім брендових годинників та чотрири одиниці брендових ювелірних виробів, серед яких сережки та каблучки з дорогоцінним камінням. Олена Добкіна також задекларувала соболину шубу бренду Rindi та сумку Ralph Lauren.

У Харкові нардеп володіє квартирою площею 179,8 кв.м., а також користується житловим будинком площею 1136,9 кв.м. та винним льохом.

Джерело: mashyna.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Удар по Дніпропетровщині: 6-річний хлопчик із Сенельникового залишився круглим сиротою

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua