Goodnews.ua


Український суд став на бік власників «євроблях»

Июль 03
00:00 2018

Апеляційний суд Київської області визнав, що вкрадені номери на транзитному автомобілі на іноземних номерах – це офіційний привід порушити строки вивозу авто за кордон.

Дарницький суд Києва 12 квітня та Апеляційний суд Київської області 14 червня 2018 року прийняли рішення, які дають власникам автомобілів з іноземними номерами, ввезеними за методом «транзит», порушувати строки їх вивезення. Про це повідомляє «Дорожній Адвокат» на своїй сторінці в Фейсбук.

Історія цього судового рішення така: київської митниця оштрафувала на 8 500 грн. громадянина, який ввіз транспортний засіб в режимі «транзит» і перевищив дозволений 10-денний термін перебування автомобіля в Україні.

При цьому, митниця проігнорувала пояснення водія про те, що під час перебування автомобіля в Україні у нього було викрадено номерний знак і через це він не зміг вивезти транспортний засіб за межі України.

Однак, власник автомобіля вирішив скористатись своїм правом оскаржити дії митниці в суді. І не дарма. За результатами розгляду позову два суди, з урахуванням обставин викрадення номерного знаку, визнали дії митниці незаконними та скасували штраф.

Джерело: auto.24tv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Нойер побил рекорд легенды Реала в Лиге чемпионов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua