Goodnews.ua


У податковому комітеті озвучили ставки на ввезення авто

Июль 11
13:00 2018

Податковий комітет парламенту пропонує однакові ставки на ввезення автомобілів як для “євроблях”, так і для офіційних дилерів. Про це в кулуарах парламенту заявила народний депутат України, голова комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

“Ті законопроекти, які подані комітетом з питань податкової та митної політики, стосуються саме нового підходу у визначенні ставки — 50 євро за тисячу кубічних сантиметрів для авто на бензинових двигунах, і 75 євро за тисячу кубічних сантиметрів для авто на дизельних двигунах. До цієї базової ставки застосовується два коефіцієнти обсягу двигуна і віку (авто — ред.). Це зрозуміло, логічно і саме головне — цими ставками зможуть скористуватись всі громадяни України. Не можна робити виключення для одних людей, і при цьому держава у майбутньому буде нести відповідальність”, — підкреслила Н.Южаніна.

Вона пояснила, що виключення у митах щодо авто на “євробляхах” може привести до того, що громадяни, які заплатили усі податки та мита при покупці автомобілів у магазинах дилерів, “зможуть подавати позови до нашої країни”.

“Саме через повернення сплачених податків — цього робити не можна. Мають бути логічні ставки для усіх громадян України”, — резюмувала нардеп.

Джерело: unn.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Я страдал»: Экс-футболист Реала высказался о просмотре матча с Ман Сити

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua