Goodnews.ua


ТОП-10 авто, які виглядають дoрoжчe своєї цiни

Май 17
08:00 2018

На сучасному авторинку представлений великий вибір машин для будь-якого автолюбителя. На ньому можна знайти автомобіль, який виглядає дуже дорого, але при цьому має невисоку вартість, а експерти склали рейтинг саме таких авто.

Лідером рейтингу виступає японський Honda Civic, який славиться своєю надійністю і практичністю. Також він має відмінні характеристики і привабливе оформлення, що створює враження, що ціна на машини складе вище середнього, але в дійсності за цю модель доведеться віддати 18 000 доларів.

Друге місце дісталося Mazda CX-3. Даний кросовер отримав таку зовнішність, ніби за нього потрібно викласти кілька сотень тисяч доларів. Але справжню вартість на нього складе не більше 20 000 доларів. ТОП-3 закриває американський Chevrolet Colorado. Такий пікап отримав гідну зовнішність і має високу вантажопідйомність. Він обійдеться в 20 000 доларів.

Mazda CX-3
Chevrolet Colorado

У ТОП-5 потрапили Jeep Compass і Ford Mustang. Перший завжди відрізнявся гарним зовнішнім дизайном і ціною, що дорівнює 20 000 доларам. За другий автолюбителі викладуть 25 000 доларів, але в дійсності його зовнішність виглядає дорожче. У ТОП-10 увійшли Toyota Prius, Fiat 124 Spider, Chrysler Pacifica, KIA Cadenza і Infiniti QX30.

Jeep Compass
Ford Mustang

Відзначимо, що ціни вказані у рейтингу актуальні для американського ринку. Ціни в Україні можуть відрізнятися.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Топовый полутяж UFC готов подраться за титул на родине чемпиона

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua