Goodnews.ua


Сервіс Vodafone Pay отримав опцію «Мобільні подарунки»

Октябрь 27
09:30 2017

Абоненти будь-якого українського мобільного оператора можуть заощадити час на походах по магазинах у пошуках подарунків. За допомогою сервісу Vodafone Pay можна подарувати квіти, квитки на концерт, в театр або кіно, сертифікати на курси англійської мови і навіть відпочинок в заміській резиденції. Оплатити їх можна безпосередньо зі свого мобільного рахунку або платіжною карткою будь-якого банку.

Для замовлення та оплати подарунка потрібно вибрати подарунок, заповнити форму відправки з контактами одержувача і натиснути кнопку «Подарувати». Одержувачу прийде SMS з мобільним подарунковим сертифікатом. Обрану річ доставлять за адресою одержувача, якщо обрано доставку. Отриманий сертифікат також можна обміняти на товар або послугу в торговій мережі або на сайті партнера.

Vodafone Pay – це перший в Україні універсальний цифровий гаманець Vodafone Pay. Сервіс дозволяє оплачувати різні товари й послуги зі смартфона. Загалом у додатку Vodafone Pay доступно понад 300 опцій: поповнення без комісії мобільного рахунку абонента буд-якого оператора і банку-емітента картки, грошові перекази з картки на картку чи з картки на мобільний з низьким тарифом 0,5% + 2,5 грн, оплати послуг інтернет-провайдерів, телебачення, телефонії, комунальних послуг тощо, а також розрахунки в онлайн-магазинах. Послуги можна оплачувати як картками, так і з балансу мобільного рахунку.

Vodafone Pay можна завантажити з Google Play.

Запись Сервіс Vodafone Pay отримав опцію «Мобільні подарунки» впервые появилась Автоцентр.ua.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Экс-игрок Реала: Мбаппе напоминает мне Роналду

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua