Goodnews.ua


Рада розгляне законопроект про запобігання смертності на дорогах

Июль 04
11:00 2018

Верховна Рада на пленарному засіданні у середу планує розглянути законопроект стосовно запобігання смертності на дорогах та ратифікувати низку угод. Про це сказано у порядку денному сьогоднішнього пленарного засідання, передає кореспондент УНН.

Зокрема, парламентарі мають намір визначитися стосовно ратифікації угод між урядом України та урядом Турецької Республіки про взаємне сприяння та захист інвестицій, між Україною та Португальською Республікою про економічне співробітництво, між Україною та Швейцарською Конфедерацією та між Кабміном та урядом Республіки Молдова щодо реадмісії осіб та фінансову угоду (Проект модернізації української залізниці (Модернізація інфраструктури Публічного акціонерного товариства «Укрзалізниця») між Україною та Європейським інвестиційним банком, а також угоди між Україною та Польщею про співпрацю у сфері оборони і низку угод, які стосуються дипломатів.

Крім цього депутати, серед іншого, планують розглянути проектів законів про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо запровадження механізму «єдиного вікна» та оптимізації здійснення контрольних процедур при переміщенні товарів через митний кордон України, про правовий статус про правовий статус осіб, зниклих безвісти та щодо підстав звільнення від кримінальної відповідальності судді.

Джерело: unn.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У горах Криму активісти встановили український прапор

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua