Goodnews.ua


Нова «LADA» приголомшила своїм цінником

Июнь 22
18:00 2018

До України з Росії завезли нові легковики «Лада Веста Крос». За кілька тижнів їх продаватимуть в автосалонах корпорації «Укравто».

«Лада Веста Крос» — найновіша модель ВАЗу. Універсал має новий кузов, оздоблений чорним пластиковим захистом. Переїжджає 20-сантиметрові перешкоди. Машину продаватимуть у комплектаціях стандарт, люкс і люкс із кон­диціонером. Ціна становитиме від 449 до 472 тис. грн. Майже стільки ж коштує німецький позашляховик «Опель Мокка», корейський «Кіа Стонік» і китайський «Черрі Тіго 5».

— Російську машину ніхто не купуватиме, — каже автомобільний експерт 37-річний Павло Мельник. — Для виготовлення якісних автомобілів завод ВАЗ не має вдосталь технологій. Використовують неякісний метал, що швидко іржавіє.

— Самі росіяни незадоволені новинкою, — додає 32-річний Тарас Брязгунов, оглядач автомобільного видання. — Її роботизована автоматична коробка передач ламається на 20–30 тисячах кілометрів пробігу. Це вже не старий «Жигуль», якого можна ремонтувати самому або в гаражі сусіда. Їй необхідна станція із спеціальним обладнанням. Якість ВАЗів не покращилася. За такі гроші українці їх не купуватимуть. До того ж машини вироблені країною-агресором. Автомобілі завезли для вивчення попиту.

Джерело: gazeta.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Жена Довбика показала, как форвард полакомился национальным блюдом Украины

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua