Goodnews.ua


Незабаром стартує 8-й OldCarLand

Апрель 16
22:18 2018

Це вже восьмий захід. Його влаштовує OldCarServiсe і «проект Кофейбус». Серед учасників заходу – легковики, вантажівки, автобуси, мото- і велотехніка. Найстарішим машинам фестивалю – більше 80 років. Багато із них збережені в єдиному екземплярі.

OldCarLand

Чимало буде унікальних моделей, які випускали протягом короткого часу, а також тих, що належали відомим і впливовим особам.

Техніку на OldCarLand привезуть із багатьох областей України, Польщі, Естонії, Литви, Білорусі й інших держав.

Вперше на OldCarLand представлять масштабну експозицію спортивних машин. Можна буде побачити ретроавтомобілі, які здобували перемоги 30-40 років тому. Унікальні екземпляри привезуть із країн Прибалтики. Крім того, фестиваль відвідає легенда автоспорту литовець Стасіс Брундза. Він – 10-кратний чемпіон Радянського Союзу в ралі, переможець ралі «Тур Європи» 1974 року, трикратний переможець фінського етапу чемпіонату світу в групі 2 1980-1982 років.

OldCarLand

Також можна буде побачити старовинні й рідкісні ЛАЗи та іншу пасажирську техніку різних років випуску.

Захід проходитиме за сприяння Міністерства оборони, на фестиваль привезуть як танки часів Другої світової війни, так і сучасну вітчизняну техніку. Покажуть машини, які США надало нашій армії у 1990-х роках.

Читайте также: В Киеве стартовал фестиваль ретротехники OldCarLand 2017 OldCarLand

На фестиваль привезуть машини, які США надало нашій армії у 1990-х роках.

На OldCarLand традиційно працюватимуть ресторанні зони, розважальні дитячі сектори, проходитимуть змагання на педальних машинах серед дітей, діятимуть активні експозиції музичної й ігрової техніки, яку не випускають понад 30 років.

OldCarLand

На OldCarLand традиційно працюватимуть розважальні дитячі сектори, проходитимуть змагання на педальних машинах серед дітей.

OldCarLand

Цьогоріч пройде дефіле у ретрокупальниках, відбудеться конкурс «Елеганція» – коли власники старовинних машин вдягаються відповідно до епохи, коли це авто їздило.

Читайте также: Интересные автомобили на OldCarLand 2017 (видео)

Фестиваль працюватиме щодня з 09:00 – 20:00. Вхід коштуватиме 120 грн, для дітей віком до 12 років – безкоштовно.

OldCarLand

Сообщение Незабаром стартує 8-й OldCarLand появились сначала на Автоцентр.ua.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Соцмережа X запустить додаток для відео

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua