Goodnews.ua


Названо найпопулярніший автомобіль на газу в Україні

Июнь 15
11:00 2018

Після дизпалива і бензину найпопулярніше автомобільне пальне в Україні – це автомобільний газ. За підрахунками «Укравтопрому», в 2018 році на автомобілі з ГБО припадає близько 5% від усіх продажів.

У січні-травні найпопулярнішою моделлю з ГБО на «первинному ринку» (з урахуванням імпорту старих авто) став кросовер Hyundai Tucson. За п’ять місяців в Україні було продано майже 200 «корейців» на газу. Очевидно, мова йде про старі екземпляри, адже дана модель із заводським ГБО на українському ринку не представлена.

У нашій країні Hyundai Tucson купують частіше, ніж, наприклад, Mazda CX-5, Mitsubishi Outlander, Nissan Qashqai або Kia Sportage.

Нагадаємо, автомобільний газ – він же ЗНГ (зріджений нафтовий газ), він же LPG (liquified petroleum gas), він же ЗВГ (зріджений вуглеводневий газ), він же пропан-бутан – являє собою суміш пропану і бутану.

Джерело: mashyna.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Джуліані та інших трампістів обвинуватили у спробі фальсифікувати президентські вибори в Аризоні

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua