Goodnews.ua


Митниця намагається ускладнити ввіз «євроблях» в Україну

Май 17
20:00 2018

Українська влада не поспішає встановлювати економічно обґрунтовані тарифи для розмитнення вживаних авто. Натомість намагається перекрити канали напівлегального ввозу «євроблях».

З сьогоднішнього дня автомобілі з литовською реєстрацією, які зареєстровані на юридичних осіб, будуть пропускатися в Україну тільки в разі пред’явлення особою що ввозить автомобіль додаткових документів, а саме :

1. Дозволу на працевлаштування у Литві.

2. Зареєстрованого трудового договору з литовською компанією, що видала доручення на керування транспортним засобом.

Такі вимоги співробітники ДФС висуватимуть згідно з листом отриманим від МЗС в якому роз’яснюється принципи працевлаштування в Литві.

Втім, деякі експерти висловлюють думку, що зміна переліку необхідних для пред’явлення документів повинна бути затверджена в митному кодексі. Листа від Міністерства закордонних справ не достатньо для законного вимагання пред’явлення зазначених документів.

Активісти співтовариства власників авто з іноземною реєстрацією обурені такими змінами і навіть погрожують співробітникам митниці:

Джерело: auto.24tv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Соцмережа X запустить додаток для відео

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua