Goodnews.ua


Масова перевірка «євробляхерів»: уникнути штрафів буде неможливо

Июнь 28
17:00 2018

Кабмін затвердив постанову №479 “Про реалізацію експериментального проекту по створенню умов для запобігання ухиленням від сплати митних платежів”. Поліцейські отримали більше прав для контролю автомобілів з іноземною реєстрацією, пише газета «Експрес».

«Поліцейські зупинятимуть так звані «верблюди», автомобілі, тимчасово ввезені в Україну нерезидентами терміном на один рік, —розповідає Олег Назаренко, гендиректор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів та дилерів. — Тепер реалії такі: авто на територію нашої держави ввозить, наприклад, громадянин Польщі чи Молдови, а їздить на ньому українець. Але реєстрацією автівки в сервісних центрах МВС себе не обтяжує. Навіщо, якщо поліція покарати не може? Тепер уникнути штрафу буде неможливо. Крім цього, такі заходи допоможуть навести лад з “євробляхами”—- поліція знатиме, хто саме керує цими автомобілями й кого розшукувати в разі скоєння ДТП».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На Одещині ворог вранці завдав удару балістикою по інфраструктурному об’єкту

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua