Goodnews.ua


Компанія АМАКО оголошує тендер на будівництво нового дилерського центру IVECO

Апрель 17
17:50 2018

Компанія АМАКО, офіційний дилер концерну IVECO в Україні, оголошує тендер на будівництво сучасного дилерського центру IVECO в Київській області. Заявки на участь прийматимуться до 04 травня 2018 року.

Територія під будівництво розташована за адресою: Київська обл., Броварський р-н, с. Проліски, вул. Броварська, 2.

Очікувана дата відкриття нового дилерського центру – кінець 2018 року.
Інформацію про діяльність компанії АМАКО в Україні Ви можете отримати на сайті www.amacoint.com (розділ «Комерційні автомобілі»).

Оголошення тендеру
З метою розвитку та вдосконалення мережі сервісних центрів IVECO в Україні, а також оновлення ремонтних потужностей відповідно до стандартів виробника комерційних автомобілів, компанія АМАКО спільно із своїм партнером – концерном IVECO, прийняли рішення стосовно будівництва нового концептуального дилерського центру. Зараз ми знаходимося в активному пошуку надійного будівельного партнера, який готовий взятися за цікавий проект.

Процедура подання заявок на участь в тендері
Майбутній центр передбачає, перш за все, акцент на післяпродажне обслуговування автомобілів IVECO. Новий дилерський центр має відповідати всім стандартам та вимогам від виробника комерційного транспорту даного бренду. Тому ми розглядаємо пропозиції від компаній, які мають досвід виконання масштабних будівельних проектів з орієнтацією на будівництво потужностей для здійснення ремонту і ТО легкових автомобілів, вантажівок, іншого комерційного транспорту чи спецтехніки. Також проектувати потрібно буде й офісне приміщення, виставкові майданчики автомобілів, парковку, озеленення території і т.д.

Для участі в тендері необхідно заповнити анкету кандидата (форму анкети можна скачати тут) та відправити її на електронну адресу [email protected] з поміткою «Анкета учасника тендеру на будівництво дилерського центру IVECO». Додатково потрібно прикріпити скан-копії документів, вказані в анкеті, а також портфоліо виконаних проектів.

Кінцевий термін прийняття заявок – 04 травня 2018 року.

Розгляд заявок кандидатів та вибір переможця тендеру
Всі бажаючі надсилають заявки на участь в тендері протягом вказаного терміну в даному анонсі. Протягом 30 (тридцяти) календарних днів з дати закінчення прийому заявок комісія в складі уповноважених представників компаній АМАКО й IVECO відбирає кандидатів, які максимально задовольнятимуть вимогам до даного проекту.

Компанія АМАКО повідомляє всім кандидатам проміжні результати відбору і підписує Угоду про нерозголошення конфіденційної інформації з потенційними виконавцями будівельного проекту.
Відібрані кандидати переходять до наступного етапу та отримують технічне завдання і всю необхідну документацію для початку роботи над проектом.
В погоджений між трьома сторонами термін кращі кандидати будуть запрошені на проведення власної презентації стосовно будівництва центру, за результатами якої визначиться переможець тендеру.

З усіх питань звертайтеся до уповноваженого представника компанії АМАКО за номером телефону (050) 414-45-49.

Сообщение Компанія АМАКО оголошує тендер на будівництво нового дилерського центру IVECO появились сначала на Автоцентр.ua.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Байер установил ценник на Виртца

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua