Goodnews.ua


Ford Mustang став світовим бестселером серед спортивних автомобілів

Май 03
14:35 2017

Протягом 50 останніх років Ford Mustang залишався бестселером серед спортивних автомобілів у США, а тепер набуває все більшої популярності у Європі та інших країнах, завдяки чому цей культовий кар став найпопулярнішим спортивним авто у світі. Про це свідчить аналіз даних IHS Markit про реєстрацію нових транспортних засобів у сегменті спортивних автомобілів.

За останніми даними IHS Markit про реєстрацію нових транспортних засобів у 2016 р. було продано 150 000 автомобілів Mustang, що дозволило йому завоювати звання бестселера серед спортивних авто. Загалом світові продажі збільшились на 6 % у порівнянні з 2015 р. завдяки зростанню неамериканських ринків на 101 % — за межами США було продано майже 45 000 автомобілів Mustang.

ford

За перший повний рік продажів у Європі покупці з різних країн регіону замовили 15 335 автомобілів Mustang.* Mustang завоював звання бестселера серед спортивних автомобілів на таких європейських ринках, як Франція, Швеція, Польща, Чехія, Угорщина, Румунія, Фінляндія та Греція.

«Від Північного полярного кола до Середземного моря — Ford Mustang зайняв верхні позиції рейтингів продажів спортивних авто по всій Європі, — заявив Ролан де Ваард (Roelant de Waard), віце-президент із маркетингу, продажів і сервісного обслуговування компанії Ford of Europe. — Європейські покупці продовжують відігравати важливу роль у світовому успіху Mustang. Популярність культового спортивного авто серед водіїв усіх вікових категорій та рівня досвіду навіть не думає згасати — за перші три місяці 2017 р. ми продали в регіоні 3 600 автомобілів Mustang».

Сходження Mustang на п’єдестал світового бестселера у 2016 р. значною мірою зумовлене постійним глобальним розвитком, завдяки якому зросли продажі на ринках Німеччини та Китаю. Ще однією причиною стала презентація цього авто на малих ринках, зокрема в Новій Каледонії, Гібралтарі та на Бонайре.

У Китаї Mustang був презентований у 2015 р., і з того часу став бестселером серед спортивних автомобілів на найбільшому у світі авторинку. За даними IHS Markit про реєстрацію нових транспортних засобів продажі Mustang у 2016 р. зросли на 74 % у порівнянні з 2015 р.

Отримавши більше 8,4 мільйона «лайків», Mustang став найулюбленішим автомобілем на Facebook. Наразі він доступний у 140 країнах на всіх континентах крім Антарктиди. У Європі Ford Mustang можна придбати в комплектації з 5-літровим двигуном V8 потужністю 421 к. с. або 2,3‑літровим EcoBoost потужністю 317 к. с. та шестиступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач.

Нещодавно компанія Ford представила у Європі дві нові спеціальні версії моделей Ford Mustang з унікальним стильним оформленням та ексклюзивними характеристиками.

Модель Ford Mustang Black Shadow пропонується з 5-літровим двигуном V8, шестиступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач і в чотирьох варіантах пофарбування кузова — Platinum White (білий), Triple Yellow (жовтий), Race Red (червоний) і Grabber Blue (синій). Унікальний дизайн кузова передбачає чорну емблему із зображенням поні на решітці GT, ексклюзивні 19-дюймові легкосплавні диски з Y‑подібними спицями, чорні смуги з розмитим ефектом вздовж чітких виступів на капоті та на боках кузова між нижніми частинами колісних арок, а також чорні значки «5,0 літрів» на передніх крилах.

У моделі Ford Mustang Blue втілено дух класичних автомобілів Mustang, оформлений у привабливих відтінках палітри Grabber. Кузов цієї моделі виконаний в синьому кольорі Grabber Blue з чорними смугами з розмитим ефектом, які проходять по центру вздовж капота та даху, а 19-дюймові легкосплавні багатоспицеві диски — в чорному. Серед варіантів силових агрегатів — 5-літровий двигун V8 і 2,3‑літровий EcoBoost в комплекті з шестиступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач.

*20 європейськими ринками є: Австрія, Бельгія, Велика Британія, Чехія, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Ірландія, Італія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Іспанія, Румунія, Швеція та Швейцарія.

Запись Ford Mustang став світовим бестселером серед спортивних автомобілів впервые появилась Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Кривбасс в волевом стиле обыграл Черноморец

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua