Goodnews.ua


Ford інвестує 750 млн євро в потужності з виробництва наступного покоління Kuga у Валенсії

Ноябрь 20
11:45 2017

Отже, загальна сума інвестицій Ford у свої валенсійські потужності сягнула приблизно 3 млрд євро.

«Цього разу ми інвестуємо понад 750 млн євро і цим ще раз наголошуємо на тому, що наш курс щодо Валенсійського регіону й Іспанії загалом незмінний — для нас вони залишаються одними з найважливіших виробничих майданчиків у Європі», — заявив Стівен Армстронг, президент і виконавчий директор підрозділів Ford у Європі, Африці й на Середньому Сході.

«Також висловлюю подяку урядам країни та Валенсійській громаді за постійну підтримку та невпинну роботу над збереженням сприятливого інвестиційного клімату у Валенсійському регіоні», — додав він.

На іспанському заводі Ford працює понад 8 тис. робітників, і нові вливання дадуть виробникові змогу забезпечити робочі місця для потужностей у Валенсії. Інвестиції були уможливлені роботою менеджменту, профспілкових партнерів та робітників, спрямованою на збільшення рентабельності та ефективності виробництва на заводах концерну в регіоні.

SUV зараз складають 25% загальних продажів пасажирських авто в Європі. Автівки моделі Kuga складають майже 50% виробництва на потужностях Ford у Валенсії. З початку цього року було продано 126,9 тис. одиниць Kuga — на 22% більше, ніж за той самий період 2016 року. Kuga є третьою найбільш продаваною моделлю Ford у Європі після Fiesta та Focus.

Про потужності Ford у Валенсії

Завод Ford з виробництва авто та двигунів у Валенсії почали роботу 1976 року та є найбільшими експортерами продукції автомобільної промисловості в Іспанії. З їхніх конвеєрів зійшло понад 12 млн автомобілів та 16 млн двигунів.

Окрім середньогабаритного кросовера Kuga, на у Валенсії виробляються комерційні автівки Tourneo Connect та Transit Connect, які не збирають більше ніде у Європі, а також моделі Ford Mondeo, S-MAX та Galaxy всіх комплектацій.

Ford у Валенсії виробляє найбільшу гаму авто за різноманітністю моделей та кількістю серед європейських потужностей концерну. Майже 90% вироблених у Валенсії авто Ford експортується в понад 75 країн світу, включно зі США.

Запись Ford інвестує 750 млн євро в потужності з виробництва наступного покоління Kuga у Валенсії впервые появилась Автоцентр.ua.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Голкипер Астон Виллы закончил матч с двумя желтыми карточками

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua