Goodnews.ua


Електроера Jaguar – дебют кросовера I-PACE

Февраль 09
13:15 2018

Для того, щоб цей автомобіль був довершеним і максимально комфортним, Jaguar вже
вдруге прийматиме участь у Formula E. Спеціально для цих перегонів електричних
автомобілів Jaguar створив свій електроболід Jaguar I-TYPE. Цей автомобіль є втіленням усіх найкращих досягнень у проектуванні електрокарів Jaguar Land Rover. До того ж, усі досліди перегонів втілюються у покращенні технології, які використовуються при створенні серійного електричного спортивного кросовера Jaguar I-PACE. Саме I-PACE стане першим електричним автомобілем в Україні у своєму сегменті, який зможе запропонувати клієнтам офіційний сервіс та підтримку у 5 містах, де представлені офіційні дилери та сервіс-партнери Jaguar – Київ, Одеса, Дніпро, Харків та Львів.**

Для підтримки своїх намірів із розвитку електрифікації Jaguar Land Rover повністю
оновлює свою дилерську мережу у всьому світі. Саме тому було розроблено новий концепт дилерських центрів ARCH CI. В Україні оновлення мережі було започатковано офіційним імпортером Jaguar Land Rover в Україні компанією «Віннер Імпортс Україна, Лтд» під час закладення фундаменту нового дилерського центру на Бориспільській трасі 15 листопада 2016 року. Нова концепція «арочного» дизайну дилерських центрів буде представлена у всіх дилерських центрах Jaguar Land Rover в Україні до кінця 2018 року, адже наразі йде активне будівництво нових шоурумів у найбільших містах України.

Концептуальний Jaguar I-PACE сьогодні це:
• Розумний 5-місний спортивний автомобіль
• Середньорозмірний кросовер
• Електрокар із видатними динамічними характеристиками
• Унікальний дизайн екстер’єру та інтер’єру
• Автомобіль з надсучасними мультимедіа технологіями
Модель буде оснащена інтелектуальною системою повного приводу, літій-іонним
акумулятором потужністю 90 кВт, що швидко та легко заряджається до 80% всього за 90 хвилин, а відстань подолання до повної розрядки батареї складає 545 км. Jaguar I-PACE буде доступний у двох комплектаціях із електродвигунами, що видаватимуть потужність у 320 к. с. та 400 к. с., та розганятиметься до 100 км/год всього за 5,8 та 4,2 секунди відповідно.

Максимальна швидкість, яку зможе розвинути електрокар – 200 км/год. Компактні та легкі електродвигуни видаватимуть 700 Нм крутного моменту, а повний привід забезпечить стабільність за будь-яких дорожніх умов.

Jaguar I-PACE стане першим кросовером із електричним двигуном від Jaguar. 6
вересня 2017 року офіційна дилерська мережа Jaguar в Україні розпочала прийом бронювань попередніх замовлень на Jaguar I-PACE, що надійде у серійне виробництво за концептом виробника. Потенційні клієнти на абсолютно новий Jaguar I-PACE мають змогу підтвердити свої наміри придбання забезпечувальним платежем*** та забронювати автомобіль, щоб стати власником одного із перших Jaguar I-PACE, які вже зовсім скоро з’являться на території України. На даний момент неможливо розрахувати точну вартість автомобіля, надати повну та точну інформацію про комплектацію, всі технічні характеристики, умови експлуатації, гарантійні умови, строки поставки нового автомобіля Jaguar I-PACE. Деталі про серійний автомобіль будуть доступні одразу після офіційної презентації автомобіля.

Більше про І-PACE https://www.jaguar.ua/series/i-pace/
*Строки поставки та остаточні деталі серійної версії будуть додатково повідомлені на
офіційному сайті Jaguar www.jaguar.ua
** Повний список дилерів, сервіс партнерів та їх контакти ви можете знайти на офіційному
сайті https://www.jaguar.ua/dealer-locator/
***Умови оформлення бронювання на умовах оплати забезпечувального платежу за
посиланням https://www.jaguar.ua/umovy-i-pace/

Запись Електроера Jaguar – дебют кросовера I-PACE впервые появилась Автоцентр.ua.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мінфін у І кварталі залучив $3,1 мільярда внутрішніх запозичень, щоб закрити дефіцит бюджету

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua